Nieuws
-100"
>
Nieuws

17.03.2025
Welkom, Axelle en Pauline
Informatie over voedselveiligheid
Afval en materialen
Milieu impact
Hygiëne
Energie en klimaat
FAVV - Federaal Agentschap Veiligheid Voedselketen
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Milieu en energie
Voedselveiligheid
19.09.2024
Ruth Raspoet is jouw nieuwe aanspreekpunt voor voedselveiligheid
Hygiëne
FAVV - Federaal Agentschap Veiligheid Voedselketen
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Novel Foods
Nanotechnologie
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
02.02.2022
Verbod titaniumdioxide (E171): voedingsbedrijven investeren in veilige alternatieven
Contaminanten
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
20.01.2020
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
Nieuws

08.05.2019
Additieven in voeding: E-natuurlijk!
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
16.11.2016
Voedingsindustrie gebruikt kleurstof titaniumdioxide enkel in veilige vorm
Concurrentiekracht
Novel Foods
Nanotechnologie
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
21.08.2014
De voedingsindustrie benadrukt dat gebruik van karamel veilig is.
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
10.12.2013
EFSA, De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid, bevestigt de veiligheid van aspartaam
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid