Nieuws
-100"
>
Publicatie

01.10.2024
Brochure Voedseloverschotten - versie sept 2024
Afval en materialen
Milieu en energie
18.06.2024
Fevia standpunt spiegelclausules
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
Publicatie

14.07.2023
Economisch jaarverslag 2022 van de Vlaamse voedingsindustrie
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
Milieu en energie
Werk en talent
Publicatie

29.03.2023
Fevia Economisch Jaarverslag 2022
Concurrentiekracht
Publicatie

06.04.2022
Fevia Economisch Jaarverslag 2021
Concurrentiekracht
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
Werk en talent
Voeding en gezondheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
Publicatie

25.06.2021
Economisch Jaarverslag 2020 van Fevia Vlaanderen
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
Publicatie

08.04.2021
Fevia Economisch Jaarverslag 2020-2021
Concurrentiekracht
Voeding en gezondheid
Publicatie

03.02.2021
Brochure waterhergebruik
Water
Milieu en energie
Publicatie

18.06.2020
Fevia Economisch Jaarverslag 2019-2020
Concurrentiekracht
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
Publicatie

05.12.2019
De Belgische voedingsindustrie en haar 26 sectoren
Concurrentiekracht
Duurzaamheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
Werk en talent
Voeding en gezondheid
Publicatie

03.09.2019
Fevia Economisch Jaarverslag 2018-2019
Concurrentiekracht