Nieuws
-100"
>
Expertisedomein
18.06.2024
Fevia standpunt spiegelclausules
Concurrentiekracht
Export- en handelsbeleid
Internationaal ondernemen
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Novel Foods
Nanotechnologie
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
14.10.2021
“Zonder toegevoegde suikers”: welke interpretatie?
Voedingsclaims
Claims
Voeding en gezondheid
29.09.2020
Duurzaamheid in actie! Video SDG 17
Duurzaamheid
07.08.2020
Eén Europees systeem voor nutritionele etikettering
RI (Referentie-Innames)
Nutritionele informatie
Voeding en gezondheid
10.03.2020
Duurzaamheid in actie! Video SDG 12
Duurzaamheid
20.01.2020
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
05.12.2019
Duurzaamheid in actie! Video SDG 9
Duurzaamheid
17.10.2019
Duurzaamheid in actie! Video SDG 8
Duurzaamheid
14.10.2019
Duurzaamheid in actie! Video SDG 3
Duurzaamheid
01.10.2019
De aantrekkelijkheid van de voedingssector als werkgever
Food At Work
Werk en talent
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Voedselverlies en -verspilling
Milieu en energie
Voedselveiligheid
17.05.2019
De vermelding 'ambachtelijk'
Concurrentiekracht
Productinformatie en -samenstelling