Nieuws
-100"
>
Expertisedomein
18.06.2024
Fevia standpunt spiegelclausules
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
Duurzaamheid in actie! Video SDG 17
Duurzaamheid
Duurzaamheid in actie! Video SDG 12
Duurzaamheid
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
05.12.2019
Duurzaamheid in actie! Video SDG 9
Duurzaamheid
Duurzaamheid in actie! Video SDG 8
Duurzaamheid
Duurzaamheid in actie! Video SDG 3
Duurzaamheid
De aantrekkelijkheid van de voedingssector als werkgever
Food At Work
Werk en talent
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
De vermelding 'ambachtelijk'
Concurrentiekracht
Productinformatie en -samenstelling
08.01.2019
Hoe kan je als voedingsbedrijf energie besparen en toch meer produceren?
Concurrentiekracht
Duurzaamheid
08.01.2019
Innovatie inzetten voor een evenwichtig en gezond productenaanbod
Concurrentiekracht
Innovatie