Nieuws
-100"
>
Expertisedomein
18.06.2024
Fevia standpunt spiegelclausules
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
De vermelding 'ambachtelijk'
Concurrentiekracht
Productinformatie en -samenstelling
01.06.2017
Belastingen en heffingen
Concurrentiekracht
Fiscaliteit
12.01.2017
Circulaire Economie
Energie en klimaat
Milieu en energie
28.11.2016
Agrovoedingsketen
Concurrentiekracht
Agrovoedingsketen
10.10.2016
Energiekosten
Concurrentiekracht
Energie en klimaat
Milieu en energie
Voor een echte strijd tegen zwerfvuil
Verpakkingen
Milieu en energie
Kosten verbonden aan het beheer van verpakkingsafval moeten onder controle blijven
Concurrentiekracht
Fiscaliteit
Verpakkingen
Milieu en energie
Eén Europees systeem voor nutritionele etikettering
Nutritionele informatie
Voeding en gezondheid
“Zonder toegevoegde suikers”: welke interpretatie?
Claims
Voeding en gezondheid