Spadel treedt toe tot ToasterLAB als stichtende partner

23.07.2019

Spadel wil het gebruik van plastic loskoppelen van eindige grondstoffen. In overeenstemming met onze ambitie op het vlak van koolstofneutraliteit en recycleerbaarheid zullen we als eerste het gebruik en de maximale inzet van hernieuwbaar materiaal toepassen – onder aanvaardbare marktvoorwaarden.

Het bevorderen van een open innovatie-mentaliteit en het creëren van partnerschappen ondersteunen fundamenteel Source of Change. Daarom is Spadel toegetreden tot het ToasterLAB Business-acceleratieprogramma voor startups. Het programma werd gelanceerd in 2019 en helpt startups bij het industrialiseren van innovatieve producten en diensten in de Agri-Food industrie.

ToasterLAB helpt veelbelovende start-ups en kmo’s hun producten en diensten op te schalen en te industrialiseren, en hun time-to-market te versnellen. Het programma staat open voor getalenteerde mensen die belangrijke uitdagingen aangaan in de gehele waardeketen van Agri-Food.

De geselecteerde start-ups profiteren van in totaal 12 maanden professionele versnellingsondersteuning, inclusief mentorschap, coaching, een persoonlijk actieplan en toegang tot het uitgebreide netwerk van zakelijke contacten en experts, leden van de businesscluster.

Spadel is specifiek geïnteresseerd in samenwerking met startups die projecten ontwikkelen rond duurzame verpakkingen en gezondheidsdranken. Heb jij een idee dat Spadel kan helpen hun verpakkingsengagementen na te komen?

Join Spadel op sourceofchange.spadel.com. Maak kennis met de doelstellingen & recente acties, en deel jouw ideeën & opmerkingen rond de 4 pijlers Reinvent, Reduce, Recycle and Restore.