Werken in de lekkerste sector

Hallo, hier zijn we dan, het Fevia team. We zijn een heel divers maar tegelijkertijd ook zeer dynamisch team. Wij vervelen ons geen dag want elke dag is anders doordat we met z’n allen werken rond maatschappelijk relevante thema’s. Expertise, analyse en belangenbehartiging zijn voor ons dagelijkse kost. Daarnaast genieten wij ook graag van een fijne uitstap, after-work drink of picknick in het park. Als echte fijnproevers genieten we graag van al de mooie producten die onze voedingsbedrijven op de markt brengen. 

Heb jij de smaak ook te pakken? Bekijk dan zeker welke openstaande functie wij te bieden hebben.

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Event & Communication Coordinator

Heb jij een passie voor Belgische voeding, events én wil jij graag ervaring opdoen binnen de lekkerste sector van België? Fevia is op zoek naar een organisatorisch talent voor bepaalde duur om het communicatieteam te versterken. Je krijgt een cruciale rol voor de organisatie van de twee grootste events uit onze sector: de Fevia Jaarvergadering en het Food Forward Event. Bovendien kom je terecht in een leuk en dynamisch team waarin je je volledig kan ontplooien. Interesse? 

Vacature: Food Policy Advisor

Binnen onze cluster Food Production en Consumption Policy zijn wij op zoek naar een Adviseur Voedingsbeleid (Food Policy Advisor).  Wil jij de belangen van onze voedingsbedrijven verdedigen en hen bijstaan bij een veilige voedingsproductie? Wil jij bruggen bouwen tussen bedrijven en stakeholders zoals het FAVV, de administratie Volksgezondheid, de bevoegde kabinetten, de academische wereld en/of de consumentenorganisaties?  Dan is deze functie echt iets voor jou!

Vacature: Adviseur Arbeidsmarkt

Heeft de Belgische arbeidsmarkt voor jou geen geheimen? Verdiep jij je graag in de actualiteit inzake onderwijs? En wil jij de lekkerste sector nog aantrekkelijker te maken voor nieuwe talenten? Twijfel niet langer en stel je kandidaat om ons socio-economisch team te vervoegen als Adviseur Arbeidsmarkt!