Werken in de lekkerste sector

Hallo, hier zijn we dan, het Fevia team. We zijn een heel divers maar tegelijkertijd ook zeer dynamisch team. Wij vervelen ons geen dag want elke dag is anders doordat we met z’n allen werken rond maatschappelijk relevante thema’s. Expertise, analyse en belangenbehartiging zijn voor ons dagelijkse kost. Daarnaast genieten wij ook graag van een fijne uitstap, after-work drink of picknick in het park. Als echte fijnproevers genieten we graag van al de mooie producten die onze voedingsbedrijven op de markt brengen. 

Heb jij de smaak ook te pakken? Bekijk dan zeker welke openstaande functie wij te bieden hebben.

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Food Policy Advisor

Binnen onze cluster Food Production en Consumption Policy zijn wij op zoek naar een Adviseur Voedingsbeleid (Food Policy Advisor).  Wil jij de belangen van onze voedingsbedrijven verdedigen en hen bijstaan bij een veilige voedingsproductie? Wil jij bruggen bouwen tussen bedrijven en stakeholders zoals het FAVV, de administratie Volksgezondheid, de bevoegde kabinetten, de academische wereld en/of de consumentenorganisaties?  Dan is deze functie echt iets voor jou!

Vacature: Social Affairs Advisor

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige foodie die kaas heeft gegeten van individueel en collectief arbeidsrecht. Als Social Affairs Advisor adviseer en ondersteun je voedingsbedrijven rond individueel en collectief arbeidsrecht. Daarnaast verdedig je eveneens de belangen van onze voedingsbedrijven in de paritaire comités en verschillende werkgroepen en sectorale fondsen.