03.06.2019

Duurzaamheid in actie! Workshop 1: een goede gezondheid en welzijn

Events door Fevia

Fevia organiseert 5 workshops verspreid over 5 voedingsbedrijven in heel België, met slechts één doel: onze ondernemers helpen bij de implementatie van een duurzame ontwikkeling in hun bedrijfsstrategie. Elke workshop wordt toegewijd aan een Sustainable Development Goal (SDG) van de Verenigde Naties en wordt toegepast binnen de context van een Belgisch voedingsbedrijf.

Work​shop 1 : Een goede gezondheid en welzijn

Datum: 3 juni 2019 van 13u tot 17u
Locatie: Danone, Quai des usines 160 à Bruxelles
Wat? Informatie aan de consumenten, Nutriscore, Evenwichtige voeding, Niet-overdraagbare ziektes
Tweetalige workshop. 

 

 

Programma: 

13u00 Inleiding tot de SDG Food Tour – Doelstellingen en verloop
13u15   SDG 3: “Een goede gezondheid en welzijn” in een voedingsbedrijf
13u30 Hoe draagt Danone bij aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn”?
14u00 Wat zijn de risico’s en opportuniteiten gelinkt aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn? 
Interactieve sessie met de deelnemers
14u30 Break-out session : Welke concrete acties zijn mogelijk in een voedingsbedrijf ?
Brainstorming in groepen
15u00 Pauze
15h15 Prioriteiten vaststellen en actieplan opstellen (SustaFood)
Interactieve sessie met de deelnemers
15h45 Besluit : Duurzaamheid in actie dankzij de SustaFood
16h00 Bezoek van Danone (administratieve zetel) : Hoe SDG 3 toepassen in een administratieve omgeving ?
Networking
17u00 Einde

Danone

Quai des usines 160 à Bruxelles