29.08.2018

Exportboost China: interactief leertraject en handelsmissie voor voedingsbedrijven 

Events door Fevia

​Iedereen kijkt naar China. U ook?
Neem deel aan ons interactief leertraject China met workshops en een zakenreis naar Shanghai en Hangzhou. Mis deze kans niet!

China is een economische grootmacht met een groeiende middenklasse en een sterke vraag naar internationale voedingsproducten. China is een van de grootste voedingsmarkten ter wereld en men verwacht dat ze dit jaar de grootste markt ter wereld van geïmporteerde voeding wordt. Sinds 2016 is China al de 2de grootste verre exportmarkt voor de Vlaamse voedingsbedrijven, na de Verenigde Staten.   

Vele voedingsbedrijven zetten dus al succesvolle stappen in hun export naar China. Maar we merken dat heel veel bedrijven weliswaar interesse hebben om te exporteren naar China, maar niet goed weten hoe eraan te beginnen of wat de volgende stappen zijn. 

Die laatste bedrijven willen wij een duwtje in de rug geven! Fevia Vlaanderen biedt u een interactief leertraject en handelsmissie voor Vlaamse voedingsbedrijven rond China aan.

U leest er alles over in de kader hieronder of in deze flyer

Flanders Investment & Trade, structurele partner van Fevia Vlaanderen, ondersteunt deze actie.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het interactief China leertraject?
Mis deze kans niet en maak uw interesse kenbaar tegen ten laatste 29 augustus.

Ik ben geïnteresseerd

U wordt voor de daaropvolgende selectie door ons persoonlijk gecontacteerd.

Wacht niet te lang want de deelname is beperkt tot 20 deelnemers. Bij groot succes geldt het “first come first serve”-principe (na evaluatie en selectie van de bedrijven).  

Wat?
Dit China-leertraject bestaat uit intensieve workshops die voedingsbedrijven moeten voorbereiden op een introductie op de Chinese markt en mondt uit in een 5-daagse zakenreis naar China. De bedrijven worden tijdens en naast de workshop individueel gecoacht door de experten van Horsten International en Green Seed.

Voor wie?
Dit leertraject is voorbehouden voor de Vlaamse bedrijven lid van Fevia. Zij moeten bovendien al aantoonbare exportervaring hebben. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 20. De geïnteresseerde bedrijven zullen worden geselecteerd op basis van een evaluatie van een in te vullen vragenlijst.

Waar en wanneer?
De workshops gaan door in De Montil, Moortelstraat 8, Affligem op:​
- 27 september 2018
- 27 november 2018
- 14 februari 2019
- april 2019

De zakenreis naar China gaat door van 25 tot 29 maart 2019.

Kost?
U schrijft in voor het volledige programma (workshop + zakenreis).
De deelnamekost voor het volledige traject bedraagt € 2.000/persoon (excl. btw).

- Inbegrepen in deze kost: deelname aan de workshops, coaching door experten van Horsten International en  Green Seed en de zakenreis naar China.

- In de zakenreis zit inbegrepen: groepstransporten, trein Shanghai - Hangzhou, 3 B2B meeting events, 5 lunchmaaltijden, 1 diner event, de volledige organisatie van het programma ter plaatse.

- Niet inbegrepen: kost visumaanvraag, internationale vlucht*, transport van luchthaven naar hotel, andere diners, 5 nachten in een 4/5-sterren hotel*, vertalingen tijdens individuele B2B-meetings of marketingmateriaal.
*Voor de internationale vlucht en voor de overnachtingen zijn FIT-subsidies   mogelijk. Meer info: Klik hier