27.02.2024

Gratis webinar: info & deelname aan Hudson's salarisenquête

Events door Fevia

Fevia organiseert in samenwerking met Hudson een webinar over de salarisenqûete. In 2022 namen hieraan maar liefst 224 voedingsbedrijven deel waardoor deze studie een zicht bood op bijna 60.000 individuele salarispaketten.

Inschrijven kan via het formulier onderaan

Hudson licht graag de details van de salarisstudie en de mogelijkheden om deel te nemen toe tijdens een webinar specifiek voor de bedrijven uit onze sector.

Deelname

Wanneer? dinsdag 27 februari 2024 van 11u tot 11u45

Prijs? Gratis

Hoe? Inschrijven via het formulier onderaan.

Beide webinars zullen opgenomen worden en een presentatie zal naderhand ter beschikking worden gesteld aan de bedrijven die interesse hebben om deel te nemen. 

Eigen inbreng in de benchmark

Indien je bepaalde loonelementen wensen opgenomen te zien in de benchmark georganiseerd door Hudson, dan kan je deze doorgeven per mail tot donderdag 8 februari 2024 via eds@fevia.be. Fevia zal dan in samenspraak met Hudson bekijken of het mogelijk is om deze loonelementen te bevragen aan de deelnemende bedrijven. Belangrijk is wel om ermee rekening te houden dat salariselementen pas kunnen worden opgenomen in de benchmark bij voldoende representativiteit door de deelnemende organisaties. 

 

Schrijf je nu in door het formulier hieronder in te vullen.

Microsoft Teams

Wij bezorgen jou de link om deel te nemen aan dit webinar.