27.05.2024 tot 31.05.2024

Groepszakenreis Oezbekistan en Kazachstan

Events door Fevia voor leden

Kazachstan en Oezbekistan, in the middle of nowhere? Fout! Kazachstan en Oezbekistan, in the middle of everywhere! Er is in beide landen een grote vraag naar Westerse kwaliteitsproducten bij de snel groeiende middenklasse. Be there first en schrijf je voor 31/03 in voor de economische missie van Flanders Investment & Trade. 

Wie, wat, waar, wanneer...

Deze missie gaat door van 27-31/05 en leidt naar Tashkent in Oezbekistan en Almaty & Astana in Kazachstan. Je kan er ook voor kiezen om maar 1 van de 2 landen mee te doen. Bedrijven en organisaties met vestiging in het Vlaams Gewest kunnen deelnemen. FIT mikt op maximaal 20 deelnemers.

... maar vooral waarom ?

  • Kazachstan is economisch gezien het belangrijkste land in Centraal-Azië, goed voor bijna 70% van het BBP van de regio. Het importeert het overgrote deel van de consumentenproducten, zo ook voeding en dranken.
  • Oezbekistan is met 32,8 miljoen inwoners het meest bevolkte land in Centraal-Azië.
  • Er is in beide landen een grote vraag naar Westerse kwaliteitsproducten bij de snel groeiende middenklasse.
  • Beide landen zoeken toenadering tot de Europese Unie. Daarom ook dat de Europees Commissaris van Handel in die periode ze ook een bezoek brengt.
  • De landen liggen op een alternatieve route naar Azië, waar de internationale gemeenschap zwaar in investeert. Kazachstan en Oezbekistan "in the middle of everywhere" binnen afzienbare tijd. Be there first!

Wil je inschrijven?

Op de website van FIT vind je alle details, klik hier