03.09.2019 tot 04.09.2019

Retail-studiereis naar het Verenigd Koninkrijk – 3 & 4 september 2019

Events door Fevia

Brexit of niet, het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke handelspartner en zal dat ook blijven. Het Verenigd Koninkrijk is bovendien ook een trendsetter op vlak van productinnovaties en retailconcepten. Wil je er meer over weten? Ga dan met ons mee op een retail-studiereis naar Londen van 3 tot 4 september.

Een harde of een zachte brexit? Of helemaal geen brexit? Niemand die het in dit stadium weet… Maar een ding is zeker: de handel met het Verenigd Koninkrijk zal misschien moeilijker worden, maar ze zal blijven bestaan.

Het Verenigd Koninkrijk is de vierde exportmarkt voor de Vlaamse voedingsindustrie. En na een brexit zullen de Britten een belangrijke handelspartner blijven. Bovendien is de Britse retailmarkt nog steeds een van de meest vooruitstrevende van Europa. Productinnovatie, private label, convenience food, food to go, nieuwe retailconcepten,… Het Verenigd Koninkrijk blijft op vele vlakken een trendsetter.

Programma

Tijdens de retail-studiereis bezoeken we eerst de Specialty & Fine Food Fair in London, waar we al een eerste zicht krijgen op de nieuwigheden van de Britse markt, nieuwe merken, start-ups, enz. In de vooravond verdiepen we ons vervolgens in een gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers in het Brits retail-landschap.

De dag erop doen we verschillende winkelbezoeken met aandacht voor de laatste ontwikkelingen.  

Tussendoor voorzien we ook ruimte voor sessies met een expert van Green Seed UK waarbij je een eerste advies krijgt rond het exporteren van je product(en) naar het VK.

Klik hier voor het detailprogramma

Kost en inschrijven

Deze retail-studiereis kost € 350 (excl. btw) voor leden van Fevia. Niet-leden betalen € 550 (excl. btw). In deze prijs is inbegrepen: Eurostartickets van Brussel tot Londen en terug, het diner op 3 september, vervoer ter plaatse (metro of bus), het seminarie, de storechecks en de 1-op-1 sessies met retailexpert Green Seed London. De overnachting en andere maaltijden of uitgaven zijn niet inbegrepen. Fevia Vlaanderen zorgt wel voor een hotel voor de hele groep in een prijsklasse rond € 200 per persoon.

We voorzien de mogelijkheid voor Fevia-leden die exposeren op de Specialty & Fine Food Fair om aan te sluiten op het programma aan een verminderd tarief: zie inschrijvingsformulier.
Let op: voor deze bedrijven voorzien wij geen Eurostartickets of reserveren wij geen hotelkamer.

Graag inschrijven via de button hieronder en dit tegen 15 juli 2019 ten laatste.
Annuleringsvoorwaarden:
- Bij annulering van je inschrijving na 15.7.2019 wordt 50% van de kostprijs van de volledige studiereis gefactureerd
- Bij annulering van je inschrijving na 14.8.2019, wordt de volledige kostprijs van de studiereis gefactureerd

Schrijf hier in