07.02.2023

Welk productiebedrijf wordt de Factory of the Future van 2023?

Events door Fevia

Op 7 februari ontdek je welke (voedings)bedrijven de volgende laureaten van de Factory of the Future Awards zullen worden in aanwezigheid van Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw Jo Brouns. Ontdek hieronder het programma van de uitreiking en schrijf je alvast in!

Naar jaarlijkse gewoonte zullen in 2023 opnieuw de “Factory of the Future Awards” uitgereikt worden. Dit initiatief zet de meest vooruitstrevende productiebedrijven in Vlaanderen in de kijker. Daar zijn ondertussen ook al verschillende voedingsbedrijven bij.  

Benieuwd welke productiebedrijven de felbegeerde titel van “Factory of the Future” voor de komende drie jaar in de wacht slepen? En of daar opnieuw voedingsbedrijven bij zijn? Wil je inspiratie opdoen om zelf om te schakelen naar een fabriek van de toekomst en netwerken met bedrijven die al ervaring hebben als Factory of the Future? Mis de prijsuitreiking in Technopolis dan niet! 

Programma

  • 16.00 uur: Introductie met Vlaams Minister Jo Brouns
  • 16.20 uur: Bekendmaking van de winnaars van 2023
  • 16.40 uur: Factories of the Future aan het woord - Hoe blijf je als maakbedrijf futureproof?
  • 17.00 uur: Keynote speech
  • 17.30 uur: Netwerkmoment: ontmoet de Factories of the Future

Schrijf je hier in

Dit evenement is gratis en wordt aangeboden door Agoria & Sirris, essenscia, Catalisti, Fevia Vlaanderen, Flanders' Food, Fedustria, Centexbel en Wood.be. Er zijn echter kosten verbonden aan het organiseren van een evenement. Als je je hebt ingeschreven en je kunt helaas niet aanwezig zijn, is het een kleine moeite om ons te verwittigen, maar het zal zeer gewaardeerd worden zodat we ons kunnen organiseren.

Technopolis

 1 Technologielaan 2800 Mechelen