30.11.2021

Word lid van ons exclusief lerend netwerk rond energiebesparing

Events door Fevia

Fevia Vlaanderen organiseert – met de steun van VLAIO – een lerend netwerk voor bedrijven die hun klimaatinspanningen naar een nóg hoger niveau willen tillen. Na een succesvol eerste Lerend netwerk Energie wil Fevia Vlaanderen hier een vervolg aan geven.

Tijdens de eerste sessie kregen de deelnemers een mooi overzicht over hoe het energielandschap er uit kan zien binnen enkele jaren. Meer concreet werd er gediscussieerd en bijgeleerd over restwarmte, groene warmte, elektrificatie, de plaats van een WKK , energy as a service, 3de partijfinanciering,….

Jammer dat je deze boot gemist hebt of smaakt het naar meer?

Volg 4 diepgaande sessies met energie-expert Dirk Van den Broecke

Schrijf je dan nu als de bliksem in voor ons 2de lerend netwerk en zet jouw prangende vragen op de agenda. Het zijn de bedrijven die bepalen welke onderwerpen we uitdiepen tijdens de 4 sessies. Dit alles onder de deskundige leiding van Dirk Van den Broecke.

Ter inspiratie geven we alvast enkele suggesties

 • Efficiënte en milieuvriendelijke koeling
 • CO2 compensatie in de keten
 • Hernieuwbare energie
 • Opslag van elektriciteit
 • Capaciteitsrenumeratie mechanisme

Wanneer?

Elke sessie duurt van 9 tot 13 uur op volgende data

 • Dinsdag 30 november 2021
 • Donderdag 27 januari 2022
 • Donderdag 10 maart 2022
 • Donderdag 16 juni 2022

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, verlopen de sessies via Microsoft Teams.

  Meer info?

  Alle informatie vind je terug in onze beknopte brochure

  Interesse?

  Voor € 710 (excl. btw) neem je deel aan de vier sessies en zet je bedrijf een grote stap richting klimaatneutraliteit. Let op: er zijn maar 15 plaatsen! Alle informatie vind je terug in de brochure. Voor vragen kan je steeds terecht bij Tom Quintelier.

  Dit initiatief maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: industrie 4.0, digitalisering en duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Meer info op www.industriepartnerschap.be.

  #industriepartnerschap #sterkondernemen

  Schrijf je hieronder in