Deel uw ervaringen rond voedselverlies "tussen" de schakels

18.07.2017

FEVIA houdt een rondvraag over voedselverlies "tussen" de schakels in de keten. De bedoeling is om worst en best practices te verzamelen van afspraken, gewoontes,...  die tot voedselverlies leiden of dit net verminderen. We nodigen u uit om uw ervaringen met ons te delen.

Voedselverlies treedt niet alleen binnen het bedrijf zelf op, maar ook "tussen" de schakels in de keten, als gevolg van afspraken, contractclausules, praktijken of gewoontes. Tussen voedingsbedrijf en landbouwer of tussen voedingsbedrijf en retailer, misschien zelfs tussen twee voedingsbedrijven. FEVIA wil voorbeelden verzamelen: waar loopt het fout en ontstaan er verliezen? Waar loopt het net heel goed en hoe komt dat? Met die verzamelde voorbeelden willen we de keten gaan inspireren, samen met Comeos en Boerenbond, om het voedselverlies samen aan te pakken.

U kan uw ervaringen met ons delen op onderstaande link. Wij nodigen u van harte uit om de voorbeelden die u kent in te vullen tegen 31 augustus 2017. Bijkomende informatie kan u steeds bezorgen via lds@fevia.be.

Deel hier uw ervaringen

Alvast bedankt!