Deze week in de media

Nicole Verstraeten
01.05.2018

Wekelijks vatten we voor u samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

Food At Work Student Awards

Knack | Brugse gastronomieschool Ter Groene Poorte pakt goud en zilver op Fevia Awards | vrijdag 27 april

L'Echo | Mangerez-vous un morceau de "Bizza"? | donderdag 26 april

Le Vif | La Bizza, mêlant pizza et bières locales, distinguée par la Fédération de l'industrie alimentaire belge | donderdag 26 april

Vilt | Dit is het eten van de toekomst volgens studenten | donderdag 26 april

Paris Match | La « Bizza », l’union sacrée entre la bière et la pizza | donderdag 26 april

Het Nieuwsblad | Pientere studenten combineren bier en pizza tot ultieme snack | donderdag 26 april

Het Laatste Nieuws | Als studenten het voedsel van de toekomst verzinnen | donderdag 26 april

RTL | Journal de 19h - vanaf 19'52 | woensdag 25 april

Metro | La « Bizza », une pâte à pizza à la levure de bière sacrée aux Food At Work Student Awards | woensdag 25 april

7sur7 | La Bizza, une pâte à pizza à la levure de bière, se fait remarquer | woensdag 25 april

Gondola | De laureaten van de Food At Work Student Awards : wanneer jongeren het eten van morgen creëren | woensdag 25 april

Belgische voedingsbedrijven hebben elk dag gemiddeld 1.500 vacatures openstaan. Fevia en sectorfonds Alimento lanceerden daarom de Food At Work Days: een reeks initiatieven en events om jongeren en werkzoekenden warm te maken voor een carrière in de voedingsindustrie. Het hoogtepunt was de uitreiking van de vernieuwde Food At Work Student Awards op woensdag 25 april.

 

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.