Deze week in de media

06.05.2019

Wekelijks vatten we voor u samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

Fevia memorandum

In aanloop naar de verkiezingen op 26 mei nodigt Fevia met haar memorandum beleidsmakers uit om samen te koken aan een welvarende, duurzame en gezonde toekomst. Fevia nodigt politieke partijen daarbij uit bij een voedingsbedrijf, om de dialoog aan te gaan rond de recepten van het Fevia memorandum. Een delegatie van de PS onder leiding van Paul Magnette bezocht de mosterdfabriek van Bister.

La Meuse | La Fevia invite les candidats socialistes chez Bister à Ciney | 7 mei

De voeding van de toekomst

Fevia voorzitter Jan Vander Stichele vertelt in een interview met Landbouwleven hoe jongeren de voeding van de toekomst ontwikkelden met de Food At Work Student Awards. Tegelijk reikt hij de hand uit naar de landbouwsector om samen, met alle actoren van het ketenoverleg, deel uit te maken van het hele groeiverhaal.

Landbouwleven | Fevia-voorzitter: met de hele keten op zoek naar groei en maximaal rendement | 2 mei

Food Forward Event 2019

De eerste editie van het Food Forward event bracht voedingsbedrijven en jongeren samen rond 4 cruciale trends en uitdagingen voor de voeding van de toekomst. Fevia maakte ook de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards.

Foodprocess | 4 trends bij Food At Work Student Awards | 2 mei

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.