Val-I-Pac helpt u om in regel te zijn met de recyclagewetgeving

Liesje De Schamphelaire
06.06.2017

Door aan te sluiten bij Val-I-Pac geeft u alle beslommeringen omtrent de verpakkingswetgeving uit handen. Als u nu aansluit kan u zich bovendien aan gunstige financiële condities wettelijk in regel stellen voor de voorbije jaren.

Brengt u verpakte B2B producten op de Belgische markt of ontpakt u grondstoffen? Dan bent u verpakkingsverantwoordelijke voor bedrijfsmatige verpakkingen en moet u aan een aantal wettelijke verplichtingen voldoen.

Het is dikwijls niet eenvoudig om hier als individueel bedrijf aan te voldoen, er komt bovendien heel wat administratie bij kijken. Daarom heeft het bedrijfsleven de vzw Val-I-Pac opgericht, die deze verplichtingen voor al haar leden collectief vervult.

Bent u nog geen lid van Val-I-Pac? Dan kan u eenvoudig lid worden door contact op te nemen via 02/456 83 10 of info@valipac.be. Het is momenteel trouwens het ideale moment om lid te worden. U kan zich namelijk tijdelijk voordelig retroactief wettelijk in regel stellen.

In bijlage kan u een flyer vinden. Bovendien kan u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vinden in het word document in bijlage.