Waarom Ann Nachtergaele de titel Sustainability Professional of The Year verdient

21.02.2022

De Belgische voedingsindustrie is al meer dan 10 jaar een koploper in het uitbouwen van een duurzaamheidsstrategie. Vandaag werken we onze nieuwe duurzaamheidsroadmap uit, die er staat als een huis. Dat huis is het werk van veel mensen, maar doorheen de jaren bleef één iemand steeds aan de kar trekken: Ann Nachtergaele. We vinden haar nominatie als Sustainability Professional of The Year dan ook meer dan verdiend. Help jij haar mee de titel in de wacht te slepen door nu al te stemmen, maar ook tijdens de liveshow?

Stem hier op Ann en schrijf je in voor de liveshow op 24 februari!

“Een straffe madam met kennis, gedrevenheid en de juiste mindset”

Ann Nachtergaele werkt al 24 jaar bij Fevia en legde de eerste bouwstenen voor de duurzaamheidstrategie van de Belgische voedingsindustrie. Met de nieuwe duurzaamheidsroadmap “Wat eten we morgen?” nemen we een pioniers- en voortrekkersrol op om te werken aan de verduurzaming van ons voedingssysteem. 

“Ik heb de eer om al 15 jaar met Ann samen te werken”, vertelt collega Tom Quintelier. “De voorbije jaren werkte ze enorm hard aan de voorbereidingen van de roadmap. Ann is een straffe madam met kennis van zaken, de nodige gedrevenheid en de juiste mindset. Achter de schermen is zij de drijvende kracht achter onze duurzaamheidsstrategie. We vinden dat Ann het verdient om de titel ‘Sustainability Professional of the Year’ in de wacht te slepen. Het zou een mooie kers op de taart zijn, voor al dat harde werk.”

Wat kan jij doen? 

Jij en jouw netwerk kunnen op 2 manieren helpen:

1.    Breng nu al jouw stem uit op Ann, onder de categorie ‘Franstalige finalisten’ 
2.   Ook tijdens de liveshow is jouw stem belangrijk. Schrijf je hier in voor de liveshow en breng nogmaals jouw stem uit