Nieuws
-100"
>
Opinie

14.07.2025
Transparante informatie over de voedingswaarde van onze voedingsproducten
Nutritionele informatie
Voeding en gezondheid
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Milieu en energie
Voedselveiligheid
“Zonder toegevoegde suikers”: welke interpretatie?
Claims
Voeding en gezondheid