Nieuws
-100"
>
Expertisedomein
18.06.2024
Fevia standpunt spiegelclausules
Concurrentiekracht
Export- en handelsbeleid
Internationaal ondernemen
09.02.2024
Standpunt rond zogenaamde ‘ultrabewerkte voeding’
Voeding en gezondheid
12.01.2024
Nieuwe Genomische Technieken (NGT): een belangrijke bijdrage aan een duurzame voedselketen
Voedselveiligheid
25.03.2022
Zoeken naar veilige alternatieven voor titaniumdioxide (E171) in voeding
Concurrentiekracht
Novel Foods
Nanotechnologie
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Innovatie
Voedselveiligheid
14.10.2021
“Zonder toegevoegde suikers”: welke interpretatie?
Voedingsclaims
Claims
Voeding en gezondheid
07.08.2020
Eén Europees systeem voor nutritionele etikettering
RI (Referentie-Innames)
Nutritionele informatie
Voeding en gezondheid
20.01.2020
Waarom additieven nodig en nuttig zijn in onze voeding
Additieven, technologische hulpstoffen, enzymen, aroma's
Voedselveiligheid
20.06.2019
Houdbaarheidsdata: tot wanneer kan je een voedingsproduct nog eten?
Afval en materialen
Informatie over voedselveiligheid
Voedselverlies en -verspilling
Milieu en energie
Voedselveiligheid
17.05.2019
De vermelding 'ambachtelijk'
Concurrentiekracht
Productinformatie en -samenstelling
26.10.2017
Kosten verbonden aan het beheer van verpakkingsafval moeten onder controle blijven
Concurrentiekracht
Val-I-Pac / bedrijfsmatige verpakkingen
Fiscaliteit
Fost Plus / huishoudelijke verpakkingen
Verpakkingen
Milieu en energie
01.06.2017
Belastingen en heffingen
Concurrentiekracht
Accijnzen
Gezondheidstaksen
Fiscaliteit
Andere taksen
13.02.2017
Voor een echte strijd tegen zwerfvuil
Zwerfvuil
Verpakkingen
Milieu en energie
12.01.2017
Circulaire Economie
Energie en klimaat
Milieu en energie
28.11.2016
Agrovoedingsketen
Concurrentiekracht
Agrovoedingsketen
Eerlijke B2B handelspraktijken
10.10.2016
Energiekosten
Concurrentiekracht
Energie en klimaat
Milieu en energie