Verwerking van Vlees en andere eiwitten

FENAVIAN

Fenavian is de federatie van Belgische vleesverwerkende bedrijven en andere eiwitten, en vertegenwoordigt een sector van 180 bedrijven, voornamelijk kmo's – die met 6000 werknemers een jaarlijkse omzet van 2 miljard euro realiseert. We exporteren jaarlijks voor 800 miljoen €.

Fenavian biedt leden informatie, advies en ondersteuning bij de meest uiteenlopende facetten van hun bedrijf. We volgen sectorgerelateerde materie en dossiers op en vertegenwoordigen wij de sector bij alle mogelijke stakeholders. Fenavian fungeert als tussenpersoon bij overheidsorganisaties en als woordvoerder van de sector, neemt deel aan innovatie- en onderzoeksprojecten, volgt marktevoluties op en werkt actief aan een beter imago van onze producten bij het grote publiek.  We werken sterk exportondersteunend en organiseren tal van opleidingen voor de sector.

We beheren ook de Autocontrolegids voor de sector. Fenavian is ook een professioneel platform voor leden om informatie uit te wisselen, knelpunten aan te dragen en de krachten te bundelen voor gemeenschappelijke projecten.

Contact

Louis-Philippe Michielssen
Voorzitter

Anneleen Vandewynckel
Secretaris-Generaal
0474 36 97 58

Brusselstraat 295
1702 Groot-Bijgaarden
info@fenavian.be

www.fenavian.be