23.02.2021

Opnieuw een voedingsbedrijf als Fabriek van de Toekomst?

Events door Fevia

Op 23 februari worden opnieuw de Factory of the Future Awards uitgereikt en dit al voor de zevende keer. Welk(e) voedingsbedrij(f)(ven) gaa(t)(n) dit jaar het felbegeerde label binnenhalen? Benieuwd? Ontdek het samen met ons op de online uitreiking van de Factory of the Future Awards 2021.

Een Factory of the Future Award verdienen, is geen makkelijke opdracht. Bedrijven moeten daarvoor 7 strategische transformaties succesvol doorlopen. 
Het voorbije jaar was bovendien allesbehalve gewoon voor onze bedrijven… Ondanks de moeilijke omstandigheden gingen voedingsbedrijven en andere maakbedrijven toch de uitdaging aan om hun productie naar een hoger niveau te tillen, en zich zo tot toekomstgerichte onderneming te ontpoppen. 

Op 23 februari 2021 weten we of hun inspanningen ook beloond worden met een Factory of the Future Award tijdens een online event georganiseerd door Agoria, Catalisti, Centexbel, essenscia, Fedustria, Fevia Vlaanderen, Flanders’ FOOD, Sirris en Wood.be. Wil je weten welke voedingsbedrijven de Fevia-leden Biobakkerij De Trog, Dekeyzer-Ossaer, Lantmännen Unibake, Rousselot en Vandemoortele gaan vervoegen in de eregalerij van Fabrieken van de Toekomst vervoegen? Neem dan zeker deel!

Programma

9:30 – start van het Factory of the Future Event 2021!

  • Welkom en introductie  op de Factory of the Future Awards door moderator Jolyce Demely
  • Uiteenzetting door minister-president Jan Jambon over hoe het Vlaams beleidsplan zal bijdragen aan de relance van de industrie
  • Welke zijn de bedrijven die voor de tweede en zelfs derde keer hun Factory of the Future-label verdienen: waarom is dit zo belangrijk en hoe doen ze dat?
  • Federaties over het belang van samenwerking tussen bedrijven, en over sectoren heen: aan het woord de 4 directeurs Nadia Lapage (Fevia Vlaanderen), Peter Demuynck (Agoria), Fa Quix (Fedustria) en Frank Beckx (essenscia)
  • Award-uitreiking – Wie zijn de bedrijven die zich vanaf nu ook Factory of the Future mogen noemen en de erelijst van bijna 40 Factories of the Future in België vervoegen?
  • Slotwoord door Herman Derache, algemeen directeur van Sirris, over wat bedrijven concreet kunnen doen, welke initiatieven en diensten voor hen ter beschikking staan om de stap naar een futureproof productieomgeving te zetten. 

10:30 – Einde

Inschrijven

Inschrijven voor het online event kan via de button hieronder.

KLIK HIER

Lees hier het persbericht over de twee winnaars van vorig jaar