Deze week in de media

05.06.2020

Wekelijks vatten we voor jou samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

Aangekondigde heropening horeca

Fevia is tevreden met de aangekondigde heropening van de horeca door de Veiligheidsraad. Bijna drie maanden sluiting van de horeca trof niet alleen de horecazaken zelf, maar ook de vele leveranciers uit de voedings- en drankenindustrie. Fevia vraagt dan ook blijvende steun voor alle betrokken voedings- en drankenbedrijven.

Het Belang van Limburg | Eindelijk weer een terrasje doen of eens lekker gaan eten | 4 juni

Vilt | "Blijvende steun nodig voor voedingsbedrijven" | 4 juni

Foodprocess | fevia: "TEVREDEN MET HEROPENING HORECA, MAAR BLIJVENDE STEUN NODIG VOOR INDUSTRIE" | 8 juni

Tendances | L'horeca est soulagé suite aux annonces du CNS: voici les réactions du secteur | 3 juni

5 trends voor de voeding van morgen volgens jongeren

Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag, vandaag relevanter dan ooit, geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten die, wie weet, binnenkort in de winkelrekken liggen. Ze schotelen ons 5 trends voor: meer evenwichtige en duurzaam geproduceerde producten, “zero-waste”, alternatieve eiwitbronnen, diversiteit en food “on-the-go”.

Het Laatste Nieuws | Studenten Thomas More vallen in prijzen met ontbijtkoekje Studenten Agro- en Biotechnologie | 4 juni

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.