food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

02.03.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Galler en Vermeiren Princeps. Laat ze je smaken!

Galler maakt chocolade duurzamer

Van 100% fairtrade cacaobonen tot autonomie bij de werknemers en werken aan een evenwichtige voeding: bij Galler bouwen ze aan een mooiere wereld waar mens, milieu en maatschappij centraal staan. Dat de CEO is uitgeroepen tot CSR Professional of The Year, is dan ook volledig terecht!

Salvatore Iannello, CSR Professional of The Year

Lees meer

Vermeiren Princeps investeert in eigen land

De wereldwijde sluiting van de horeca verplicht de Bornemse speculoosfabrikant om van strategie te veranderen: “Na onze internationale groei met onze private label producten, geven we voorrang aan het uitbouwen van ons eigen merk op de binnenlandse markt”, vertelt verkoopsdirecteur Steven Vavedin.

Speculoosfabrikant Vermeiren Princeps investeert in eigen land

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen