Herinnering - Verpakkingsseminarie 3 oktober - Bent u al ingeschreven?

11.09.2018

Op 3 oktober organiseert Fevia een seminarie rond Design for Recycling op de verpakkingsbeurs Empack in Brussel. Schrijf u vandaag nog in!

Er staan de voedingsindustrie heel wat uitdagingen te wachten op het vlak van verpakkingen. Verpakkingen en zeker deze in plastic staan onder sterke maatschappelijke druk. De recyclagecijfers van verpakkingen moeten omhoog, om te beantwoorden aan nieuwe wettelijke verplichtingen. Verpakkingen moeten beter inpassen in een circulaire economie.

Om bedrijven te helpen die uitdagingen aan te pakken organiseert Fevia op 3 oktober een seminarie in het kader van en met de steun van Empack en in samenwerking met het Gemeenschappelijk Platform Verpakking en Verpakkingsafval.

We hebben een goed gevuld programma voor u klaar met uitgelezen sprekers waaronder kabinet Marghem, Go4Circle, Plarebel, KIDV, Pack4Food, Fost Plus, Val-I-Pac, inDUfed en P&G. Zij zullen u de moeilijkheden en belemmeringen uitleggen die gelinkt zijn aan verpakkingen, zullen u tools aanreiken, inspireren en perspectieven bieden voor de toekomst. 

U vindt het volledige programma in bijlage.

Praktisch

Het seminarie gaat door op 3 oktober, vanaf 13u, op de Empack beurs in Brussels Expo, Hal 1, in het Packaging Theatre (zie aanduiding op het vloerplan hieronder). We sluiten af met een netwerkdrink om 18u.

U kan het seminarie combineren met een bezoek aan Empack in de voormiddag. Op deze verpakkingsbeurs, die doorgaat op 3 en 4 oktober, ontmoeten 3000 verpakkingsspecialisten meer dan 150 exposanten.

Deelname aan het seminarie en bezoek aan de Empack beurs zijn gratis. Inschrijven is wel nodig. Kies bij het registreren voor het seminarie “Design for recycling” van Fevia.

Klik hier om u in te schrijven.

De presentaties zullen doorgaan in Nederlands, Frans en Engels (er wordt geen simultane vertaling voorzien).