#industriepartnerschap #sterkondernemen: Fevia Vlaanderen is partner!

24.11.2020

17 Vlaamse innovatie- en industriepartners, waaronder ook Fevia Vlaanderen en Flanders’ FOOD, slaan de handen in elkaar. Met de steun van Vlaio (Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen) bieden we samen een geïntegreerde dienstverlening aan om groei en innovatie in de Vlaamse industrie en voedingsindustrie te stimuleren. 

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het #industriepartnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw technologische innovatie op te drijven en dit in de 3 volgende thema’s: digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0. Met thematische events, lerende netwerken, coaching, masterclasses,… rond deze thema’s willen we nóg sterker ondernemen en innovatie boosten. Meer info over het #industriepartnerschap en haar vele activiteiten vind je op www.industriepartnerschap.be.  

 

 

Ook Fevia Vlaanderen plant activiteiten in het kader van het #industriepartnerschap. Die zijn we nu volop aan het uitwerken. Binnenkort daarover zeker meer! Hou alvast de Fevia-website en de agenda op www.industriepartnerschap.be in de gaten.