Jouw bedrijf in de nieuwe duurzaamheidsroadmap van onze sector?

26.10.2021

Op 29 november lanceert Fevia de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie en daarin mogen de projecten van jouw bedrijf niet ontbreken! Jouw duurzaamheidsinspanningen zetten we graag in de kijker via de ‘food.be snacks’ reeks. Geef vandaag nog jouw input door en wij gaan er vervolgens mee aan de slag.

Geef jouw input door en wij nemen jouw initiatief op in de duurzaamheidsroadmap

What’s in it for me?

Tijdens de Fevia Jaarvergadering op 29 november lanceren we de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie. Met de roadmap tonen we als sector hoe we tegen 2025 willen bijdragen aan een duurzamer voedingssysteem. Fevia verzamelt en deelt via het format ‘food.be snacks’ alle duurzaamheidsinitiatieven van voedingsbedrijven die het globale engagement in de praktijk illustreren. Jouw bedrijf mag toch niet ontbreken in dat overzicht?

Welke voorbeelden geef ik door?

Bij duurzaamheid denk je wellicht spontaan aan hoe je erin slaagde om energie en water te besparen? Of misschien aan de duurzamere verpakkingen die je ontwikkelde of de strijd tegen voedselverlies waaraan je bijdraagt? Allemaal terecht natuurlijk, maar als bedrijf werk je ongetwijfeld ook aan veilige en evenwichtige producten of aan dierenwelzijn, waarmee je het vertrouwen van de consument verdient. En je investeert wellicht ook in futureproof loopbanen voor jouw Food Heroes. Of je helpt mee waarde creëren voor de gehele voedingsketen door bijvoorbeeld succesvol te exporteren of net in te zetten op meer lokale grondstoffen. Allemaal mooie initiatieven waar wij visibiliteit aan geven!

Voor vragen kan je steeds terecht bij content@fevia.be.