Jouw bedrijf in de spotlight op ANUGA?

27.07.2021

Bij Fevia tonen we maar wat graag hoe fier we zijn op onze leden! Ons gratis format ‘food.be snacks’ loopt dan ook als trein. Maar wist je dat we via onze promotiemerk food.be en het ‘Best of Belgium’ format ook de mooie verhalen van jouw bedrijf promoten bij een internationaal publiek? Bestel nu jouw Best of Belgium en dan zetten we jouw bedrijf op voedingsbeurs ANUGA extra in de kijker in een exclusief food.be magazine.

Ja, ik wil een Best of Belgium!

Met de grote exportbeurzen die stilaan heropenen, lanceren we samen met de exportagentschappen FIT en AWEX een exclusief food.be magazine om onze bedrijven in de kijker te zetten, te beginnen op ANUGA. Naast een overzicht van de deelnemende bedrijven zal dat magazine ook extra zichtbaarheid geven aan Fevia-leden die een Best of Belgium verhaal bestelden. 

Het concept van zo’n Best of Belgium is eenvoudig: een copywriter belt je op en schrijft voor jou een wervend artikel uit dat we via de food.be website, nieuwsbrief en sociale media kanalen promoten… en dus ook opnemen in een gloednieuw food.be magazine. Welke sterktes van jouw bedrijf je in de kijker zet bepaal je uiteraard zelf. Zo kan je meer duiding geven bij jouw oplossingen voor actuele uitdagingen. Wat zijn de nieuwste trends en hoe speel je daarop in? Wat maakt jouw aanbod uniek in de wereld? En vooral: waarom verdient jouw merk het label Best of Belgium? 

Op wie mikken we? Buitenlandse aankopers, distributeurs en horeca: kortom, bezoekers van voedingsbeurzen of jouw potentiële klanten! Via een longread met sterke foto’s overtuigen we hen om te kiezen voor jouw product. Ben je zelf op zoek naar nieuwe contacten? Teken nu in voor een Best of Belgium. Bovendien ben je zeker van een plaats in onze exclusieve food.be magazine.

Lees hier de bestaande Best of Belgium's