Kosteloze doorlichting van uw waterzuivering - workshops

23.02.2017

Via het project IntelSens kan u de zuiveringsinstallatie van uw afvalwater kosteloos laten doorlichten op vlak van sturing en automatisatie. Wat het project voor uw bedrijf kan betekenen wordt duidelijk in een reeks workshops verspreid over Vlaanderen.

Het project IntelSens is een initiatief van TNAV met financiële steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Bedrijven kunnen hun waterzuiveringsinstallatie laten doorlichten. Het resultaat is een techno-economisch advies waarin een mogelijke besparing van de operationele kosten van uw zuivering wordt toegelicht. Meer informatie over het project kan u vinden in de folder in bijlage (met 2 praktijkcases uit de voedingsindustrie) en op de website van TNAV.

Wat IntelSens voor uw bedrijf kan betekenen, wordt duidelijk gemaakt tijdens een workshop. Er worden 5 parallelle workshops georganiseerd, verspreid over Vlaanderen. Een overzicht van de verschillende data (telkens namiddag) en locaties:

  • 13 april in Gent
  • 27 april in Houthalen-Helchteren
  • 4 mei in Antwerpen
  • 9 mei in Kortrijk
  • 16 mei in Sint-Katelijne-Waver

Het programma van de workshop in Gent zit alvast in bijlage. Meer informatie over de andere sessies zal binnenkort te vinden zijn op de website van TNAV.

Deelname is gratis maar inschrijving is verplicht. Inschrijven voor de workshop in Gent is mogelijk tot en met 7 april. Neem hiervoor contact via riet.cornelissen@tnav.be of +32 472 41 89 71. Indien u de workshops liever niet afwacht en eerder een doorlichting wenst, kan u ook terecht op hetzelfde contactadres.

Deelname aan de workshops geldt als bijscholing voor milieucoördinatoren en MER-coördinatoren.

Bijlages: