Laat Fevia jouw duurzaamheidsinspanningen in de kijker zetten

16.08.2021

Belgische voedingsbedrijven investeren dagelijks in duurzame oplossingen. Maar die inspanningen kunnen we samen nog beter tonen. De nieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie is daarvoor de ideale gelegenheid. Wil ook jij tonen hoe jouw bedrijf bijdraagt aan onze duurzaamheidsstrategie? Stuur ons dan jouw input voor een gratis food.be snacks

Tijdens de Fevia Jaarvergadering op 29 november lanceren we de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie, waarmee we als sector tonen hoe wij tegen 2025 willen bijdragen aan een duurzamer voedingssysteem. 

Bij duurzaamheid denk je wellicht spontaan aan hoe je erin slaagde om energie en water te besparen? Of misschien aan de duurzamere verpakkingen die je ontwikkelde of de strijd tegen voedselverlies waaraan je bijdraagt? Allemaal terecht natuurlijk, maar als bedrijf werk je ongetwijfeld ook aan veilige en evenwichtige producten, waarmee je het vertrouwen van de consument verdient. En je investeert wellicht ook in duurzame werkgelegenheid voor jouw food heroes of helpt mee waarde creëren voor de gehele voedingsketen door bijvoorbeeld succesvol te exporteren. 

Al die inspanningen maken ook onderdeel uit van hoe we samen werken aan een duurzamer voedingssysteem. Binnenkort ontdek je onze vernieuwde strategie in de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap. Daarin zet Fevia ook jouw duurzaamheidsinspanningen maar al te graag in de kijker! Hoe meer mooie voorbeelden van initiatieven en investeringen door onze leden, hoe sterker de nieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie. 

Hoe geef jij vorm aan de voeding van morgen? Laat het ons nu weten door een food.be snacks in te dienen via onze website. 

Geef jouw input voor een food.be snacks via dit formulier