Nieuws
-100"
>
Nieuws

17.03.2025
Vlaamse regering lanceert actieplan industrie: en nu aan de slag!
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
Innovatie
Milieu en energie
Werk en talent
Pers

11.02.2025
4 voedingsbedrijven bekroond als 'Factory of the Future'
Concurrentiekracht
Innovatie
Duurzaamheid
Milieu en energie
Werk en talent
Nieuws

22.01.2025
Kmo-groeisubsidie: oproepkalender 2024 22.01.2024
Concurrentiekracht
Financiële ondersteuning bedrijven
Internationaal ondernemen
Innovatie
Duurzaamheid
Pers

19.11.2024
Brazilië is een cruciale partner in handel en innovatie voor de Belgische voedingsindustrie
Concurrentiekracht
Exportmarkten
Internationaal ondernemen
Innovatie
Nieuws

30.10.2024
3 redenen waarom SIAL Paris goud is voor Belgische voedingsbedrijven
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
Food.be
Innovatie
12.08.2024
Landbouwbeurs Libramont: terugblik op onze ondernemerslunch
Concurrentiekracht
Agrovoedingsketen
Innovatie
Duurzaamheid
Milieu en energie
Werk en talent
Nieuws

07.06.2024
4 trends voor de toekomst van voedselveiligheid
Concurrentiekracht
Novel Foods
Innovatie
Voedselveiligheid
29.05.2024
Verhoogd gebruik van artificiële intelligentie... om loonhandicap te compenseren?
Concurrentiekracht
Innovatie
Food.be Snack

29.04.2024
AB InBevs robothond spot technische afwijkingen
Concurrentiekracht
Innovatie
Werk en talent
Pers

25.03.2024
Vlaamse Regering en industrie tekenen ‘Toekomstpact voor de Vlaamse Industrie’
Concurrentiekracht
Agrovoedingsketen
Innovatie
Duurzaamheid
Milieu en energie
Werk en talent
Pers

08.02.2024
3 Vlaamse voedingsbedrijven bekroond als “Factory of the Future”
Concurrentiekracht
Innovatie
Pers

24.01.2024
5 sectorfederaties verenigen zich in platform "Brussels Industries Synergy" en publiceren een gezamenlijke nota
Concurrentiekracht
Fiscaliteit
Financiële ondersteuning bedrijven
Mobiliteit en Logistiek
Instroom naar de sector
Innovatie
Milieu en energie
Werk en talent
Food.be Snack

11.01.2024
Belcolade: de allereerste Belgische koolstofneutrale chocoladefabriek
Concurrentiekracht
Energie en klimaat
Internationaal ondernemen
Innovatie
CO2 emissie
Milieu en energie
Food.be Snack

19.07.2023
Mozzarella Experience Center versterkt Milcobels positie als mozzarella expert
Concurrentiekracht
Internationaal ondernemen
Innovatie
Food.be Snack

19.07.2023
David Maenhout uitgeroepen tot “Belgium Chocolate Personality of the Year”
Concurrentiekracht
Innovatie