Aurélie Gerth volgt Nicholas Courant op als Fevia communicatiedirecteur

27.06.2023

Vanaf 1 september gaat Aurélie Gerth aan de slag als communicatiedirecteur bij Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie. Ze volgt Nicholas Courant op, die vanaf 1 augustus een nieuwe uitdaging aangaat bij Coca-Cola.

“Als stem van de lekkerste en grootste industriële sector van ons land is communiceren met impact van levensbelang voor Fevia. We danken Nicholas voor de voortreffelijke wijze waarop hij onze federatie en sector de voorbije 9 jaar mee op de kaart heeft gezet en wensen hem veel succes met de nieuwe uitdaging. Met de komst van een gedreven en ervaren communicatieprofessional als Aurélie ben ik er zeker van dat we op dat elan kunnen verder bouwen. Met de duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie als kompas zijn we vastbesloten om de dialoog met onze leden en stakeholders te blijven aangaan,” aldus Bart Buysse, CEO van Fevia.

Aurélie Gerth komt bij Fevia met een pak ervaring in de voedingssector. Ze was in het verleden onder andere actief bij Unilever, Coca-Cola en recent bij Carrefour. Bij Fevia zal ze als communicatiedirecteur, samen met het Fevia team, de volledige communicatiestrategie coördineren en zal ze het eerste aanspreekpunt voor journalisten zijn.

“De voedingsindustrie is een belangrijke sector in de Belgische economie: naast de creatie van meerwaarde en tewerkstelling, staat hij voor kwaliteit, diversiteit en innovatie. De grootste uitdagingen op dit moment zijn de rendabiliteit en de verdere verduurzaming van de sector. Samen met het volledige team van uiterst professionele experts van Fevia zet ik hier graag mijn schouders onder. Ik kijk er alvast naar uit om iedereen te ontmoeten en aan de slag te gaan,” aldus Aurélie Gerth.

Aurélie zal vanaf 1 september bereikbaar zijn via AUG@fevia.be.

Nicholas Courant zal vanaf woensdag 5 juli niet langer bereikbaar zijn als aanspreekpunt voor media. Journalisten die tijdens juli en augustus contact willen opnemen met Fevia kunnen dat doen op het nummer 02 550 17 40.