Bestel ook je bermborden van de Mooimakers

Ann Nachtergaele
04.07.2017

Ga de strijd aan tegen zwerfvuil op het platteland. Sinds vorige week kan je gratis bermborden bestellen op de webwinkel van Mooimakers.

Enkele weken geleden werd een grote sensibilisatiecampagne gestart op het platteland. Dankzij een samenwerking tussen Boerenbond, Landelijke Gilden, ABS en Mooimakers zullen duizenden bermborden langs akker- en weideranden geplaatst worden. De borden roepen de voorbijgangers op een positieve manier op om het platteland proper te houden.

Voor voedingsbedrijven die bepaalde landbouwgrondstoffen binnenhalen is deze campagne ook van groot belang. Sinds vorige week kan je de bermborden ook gratis bestellen in de webwinkel van de Mooimakers.

Geïnteresseerd?  Klik hier http://mooimakers.be/product/39 (versie met de boer) of hier http://mooimakers.be/product/38 (versie met de koe) .

Om de borden te bestellen moet je een account aanmaken als ‘bedrijf’. Je kan per bestelling maximum 15 borden van elke versie krijgen. Indien je er meer wenst kan je dat aangeven in de opmerkingen.

De borden zijn enkel in het Nederlands beschikbaar en moeten afgeleverd worden op een adres in Vlaanderen.

In de webwinkel kan je ook ander materiaal bestellen en zo deelnemen aan de strijd tegen zwerfvuil.