Een ode aan alle sterke Duvelles

13.07.2021

Ilse, sterke Duvelle van HR

Ilse werkt al 20 jaar bij Duvel Moortgat en kent elke collega. Deze vroege vogel zit voor dag en dauw aan haar bureau om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor de werknemers bij Duvel. 's Middags strekt ze graag de benen en maakt ze het hoofd leeg door een toertje te lopen in het pittoreske Breendonk.

Ilse, sterke Duvelle van HR

Ilse is niet alleen correct en perfect georganiseerd, haar positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Daarnaast heeft Ilse ook nog een gouden hart. Haar deur staat altijd open voor problemen groot of klein. Een Duvelle waar je op kan rekenen!

Sofie, kwaliteitsduvelle

Sofie, kwaliteitsduvelle

Laat je niet misleiden door haar jeugdige leeftijd, want Sofie is een dame met pit én kennis van zaken. Dagdagelijks staat zij, samen met het labo, in voor de kwaliteit van alle bieren die gebrouwen worden op de site in Breendonk.
Elke dag onderwerpt Sofie onze bieren aan haar zintuigen. Eerst wordt er gekeken, vervolgens geroken en tenslotte geproefd. Een droomjob voor velen, een passie voor Sofie.

Niets ontgaat haar scherpe oog en door haar expertise, gecombineerd met haar energie en charme, slaagt zij erin om iedereen mee te krijgen in de strenge eisen qua kwaliteit én deze continu te verbeteren. Kortom, een échte Duvelle!

Ruth, een sterke Duvelle bij logistiek

Ruth begon haar carrière bij Duvel Moortgat een tiental jaar geleden. Na een omweg via Sales kwam ze bij Logistics terecht. Aanvankelijk zorgde ze daar, onder andere, voor alle stromen naar de maatwerkbedrijven. Nu zijn vooral onze Franse klanten zeer blij met de manier waarop zij al hun orders beheert en heeft ze ondertussen ook haar blik op het Oosten gericht om er de exportklanten te ondersteunen.

Ruth, een sterke Duvelle bij logistiek

Haar werk volgt ze altijd zeer nauwgezet op wat maakt dat het steeds perfect georganiseerd is. Haar positieve ingesteldheid en manier waarop ze met iedereen samenwerkt, zorgen er bovendien voor dat zij een enorm geapprecieerde collega is. Een Duvelle uit de duizend!

Ontdek meer over onze gerelateerde thema's: 
Werk en talent
Meer bite-size nieuwtjes van onze bedrijven: 
food.be snacks
Tags: 
food.be snacks