Fevia steunt de campagne #Sterkerdancorona

02.04.2021

De nationale campagne #sterkerdancorona wil alle Belgen motiveren met een positieve, solidaire boodschap, nu we in de derde coronagolf zijn beland. Ook Fevia stak vorig jaar haar ondernemers een hart onder de riem met de #FoodHeroes-campagne. We scharen ons dan ook achter het initiatief om heel de maatschappij hun moraal op te krikken en roepen onze bedrijven op om zich mee in te schrijven op sterkerdancorona.be.

#Sterkerdancorona

#Sterkerdancorona

Op 29 maart 2021 is in de media een bijzondere campagne en algemene oproep gelanceerd. Een motiverende én inspirerende boodschap naar de hele bevolking, organisaties en ondernemers: we bundelen onze krachten. Met creativiteit en doorzettingsvermogen zijn we sterker dan corona.

Nu de omstandigheden heel moeilijk zijn, is het meer dan ooit cruciaal dat we het ondernemers- en consumentenvertrouwen ondersteunen en onderling onze krachten bundelen. Omdat positiviteit, creativiteit en solidariteit zo belangrijk zijn, roepen we op om samen een vuist maken tegen corona. Concreet bundelt de website sterkerdancorona.be alle inspirerende verhalen om alle Belgen een hart onder de riem te steken.

Hoe neem je deel?

Heb jij een inspirerende getuigenis die laat zien hoe jouw bedrijf tijdens deze crisis een bijzonder initiatief neemt? Spread the word op sterkerdancorona.be!