Food Security maakt je voedingsbedrijf crisisbestendig

15.01.2019

Food Security is een organisatie die voedingsbedrijven helpt om zich tegen een crisis of incident te wapenen aan de hand van opleidingen en testen. In dit kader stuurt de organisatie maandelijks een leerpunt uit met praktische tips. Ze beschikt over expertise in diverse domeinen zoals productincidenten, Food Defense, cybersecurity, crisiscommunicatie, en criminele fenomenen. Je kan als voedingsbedrijf maandelijks iets bijleren over een incident of een crisis die een Belgisch voedingsbedrijf meemaakte. Ontdek hier meer over het aanbod van Food Security en schrijf je in op hun volgend leerpunt.

Jouw partner in crisismanagement

Food Security ondersteunt bedrijven uit de voedingssector voor, tijdens en na een crisis. Met trajecten op maat helpen ze bedrijven om een positieve crisismanagementcultuur in hun bedrijf te verankeren. Zo’n traject bestaat uit opleidingen, infosessies en testen die het crisismanagement bewustzijn vergroten. Bovendien kunnen leden 24/7 bij hen terecht voor onafhankelijk advies bij diverse crisissituaties en incidenten.

Bereid je voor en schrijf je nu in

De leerpunten van Food Security omschrijven een case in een bepaald domein onder andere op vlak van kwaliteit, fraude, cyber security, HR, crisiscommunicatie, criminaliteit, of activisme. Je kan genieten van concrete tips en aanbevelingen om een dergelijke situatie aan te pakken. Wil je jouw bedrijf wapenen tegen een crisis en tegelijk leren uit de ervaringen van jouw collega’s? Dan is dit leerpunt voor jou! Schrijf je hieronder in en ontvang het leerpunt meteen in je inbox.

Ik schrijf me in

Meer weten?

Voor concrete voorbeelden van crisisincidenten in voedingsbedrijven, neem alvast een kijkje op de vorige leerpunten op de website van Food Security. Je vindt er voorbeelden van incidenten rond food safety, identiteits- en financiële fraude, en cybercriminaliteit.

Voor meer info of vragen kan je Food Security contacteren via contact@foodsecurity.com.