Internationaal recruteren, ook in 2024!

11.01.2024

Vlaanderen kampt met een tekort aan arbeidskrachten, dat is je wel bekend als werkgever. Ook nu blijft de zoektocht naar het juiste talent een hele uitdaging. Om meer kandidaten te bereiken, bemiddelt VDAB je vacature zo ruim mogelijk, ook over de grenzen heen gaat ze op zoek naar geschikte kandidaten.

Schrijf je alvast in via dit formulier

Naast internationale online jobbeurzen, vind je VDAB komend voorjaar eveneens op verschillende rekruteringsevents in het buitenland. Daarnaast wordt het duurzame THAMM-project vervolgd waarbinnen ze zoekt naar onderhoudstechnici en techniekers procesautomatisatie in Marokko en Tunesië. Meer info krijg je tijdens de onderstaande ontbijtsessies. Je kan als werkgever ook zelf aanwezig zijn om rechtstreeks in gesprek te gaan met je toekomstige werknemer!

Hoe biedt “rekruteren buiten Vlaanderen” ook voor jou een oplossing?

Dat vertelt VDAB je graag tijdens één van de online ontbijtsessies op 29 januari, 1, 5 of 8 februari, telkens van 8:30 tot 9:00 uur. Hier kom je te weten hoe VDAB jouw vacature over de grenzen heen bemiddelt, binnen en buiten Europa en licht ze haar activiteiten voor het voorjaar 2024 verder toe.

Vragen?

Neem contact op met het team internationale bemiddeling van VDAB via international@vdab.be