Last call: jouw bedrijf in de spotlight op SIAL 2022?

16.08.2022

Een wervend artikel of een video: aan jou de keuze

Van 15 tot 19 oktober maakt Parijs plaats voor voedingsbeurs SIAL. Fevia lanceert samen met exportagentschappen FIT en AWEX en hub.brussels en promotieorgaan VLAM dit jaar opnieuw een food.be magazine om onze deelnemende voedingsbedrijven in de kijker te zetten. Wil jij de mooie verhalen van jouw bedrijf promoten bij het beurspubliek? Bestel nu jouw Best of Belgium en claim jouw plekje in het food.be magazine! Kies je liever voor een videoformaat? Dat kan, want op SIAL loopt onze food.be cameraman rond die een promovideo van jouw bedrijf kan opnemen!

1. Wil je een Best of Belgium?

Het concept van zo’n Best of Belgium is eenvoudig: een copywriter belt je op en schrijft voor jou een wervend Engelstalig artikel uit dat we via de food.be website, nieuwsbrief en sociale media kanalen promoten… en dus ook opnemen in het food.be magazine. En dat alles voor slechts 295 euro, een scherpe prijs die we speciaal voor deze beurs kunnen aanbieden.

Welke sterktes van jouw bedrijf je in de kijker zet, bepaal je uiteraard zelf. Zo kan je bijvoorbeeld meer duiding geven bij jouw oplossingen voor actuele uitdagingen. Wat zijn de nieuwste trends en hoe speel je daarop in? Hoe zorg jij op een duurzame manier voor topkwaliteit? Wat maakt jouw aanbod uniek in de wereld? En vooral: waarom zijn jouw producten de Best of Belgium?

Lees hier de Best of Belgium’s van je collega’s. Het food.be magazine wordt ruim verspreid op de beurs en jij ontvangt een “special edition” om uit te delen aan jouw prospects. 

Ja, ik teken in voor een Best of Belgium!

2. Of liever een promovideo?

Of nog beter, beide, want dat natuurlijk ook. We maken een videoreeks met clips die we nadien verspreiden via onze nieuwsbrief en sociale mediakanalen. Kijk hier om te zien wat jouw collega’s op Anuga te vertellen hadden.

Onze food.be cameraman loopt op zaterdag en zondag rond op de beurs om filmpjes op te nemen van onze leden. Wil je dat hij ook bij jou langskomt? Stuur ons hieronder een mail en vermeld ook of je een voorkeur hebt voor een bepaalde dag en/of tijdstip. 

Ja, ik teken in voor een gratis promovideo!