MNM JumpJobs: staat jouw bedrijf open voor jongeren zonder werkervaring?

31.01.2022

MNM JumpJobs biedt jongeren zonder tonnen werkervaring de sprong naar een eerste job en laat ze minstens vier weken lang ervaring opdoen bij een straf bedrijf. Wil ook jij de kans grijpen om jongeren kennis te laten maken met werken in jouw bedrijf? Surf naar www.mnmjumpjobs.be en registreer je nu al.

MNM JumpJobs is een project van VRT, VOKA, Itzu Jobs, Squire en de Vlaamse overheid en biedt jongeren de sprong naar een eerste job. Via MNM JumpJobs kunnen jongeren minstens vier weken lang een betaalde werkervaring opdoen bij een straf bedrijf in de buurt. Zowel studenten die de handen uit de mouwen willen steken of jongeren die pas of misschien al even op zoek zijn naar werk kunnen aan de slag. Jongeren doen de nodige ervaring op en voor bedrijven is het een mooie kans om - zeker in deze tijden van krappe arbeidsmarkt - de jongeren beter te leren kennen en zichzelf als werkgever voor te stellen.

Wil jouw bedrijf graag een werkervaring aanbieden? Zo doe je mee!

Surf naar www.mnmjumpjobs.be en via het platform van Squire kan je een boeiende werkervaring van minstens vier weken tussen 28 februari en 31 augustus 2022 aanbieden aan één of meer jongeren. Gedurende heel de campagneperiode kan je werkervaringen toevoegen.

Voor het aanbieden van een werkervaring die niet kadert binnen een opleiding wordt er gewerkt met een BIS-overeenkomst (beroepsinlevingsstage) tussen werkgever en de jongere.

Voor het aanbieden van een werkervaring die kadert binnen een opleiding wordt er tussen de school en de werkgever een stageovereenkomst opgemaakt. Het bedrijf voorziet in dat geval een stageplaats voor de student. 

Meer info en meedoen? 

Met vragen over het project surfen naar www.mnmjumpjobs.be voor alle antwoorden.