Neem deel aan de Belgian Business Awards for the Environment

07.06.2017

Bent u erin geslaagd op innovatieve wijze economie en milieu te combineren? Neemt uw onderneming actie op het gebied van duurzame ontwikkeling en meer bepaald op vlak van milieutechnologie of –strategie? Laat uw bedrijf dan erkennen door een onafhankelijke jury van experten en schrijf u in voor de Belgian Business Awards for the Environment!

De erkenningen worden uitgereikt in vier categorieën. Voor elke categorie zijn er twee subcategorieën waarvoor u zich kan inschrijven: "Jong talent" en "Business en biodiversiteit".

Waarom deelnemen?

De Belgian Business Award for the Environment geeft uw bedrijf de erkenning die het verdient voor uw omgang met het milieu. Dit kan uw reputatie bij uw medewerkers, aandeelhouders, buurtbewoners en klanten, kortom, al uw stakeholders aanzienlijk bevorderen. Daarenboven worden de Belgische winnaars automatisch genomineerd voor de European Business Awards for the Environment, die in 2018 door de Europese Commissie worden georganiseerd.

Hoe inschrijven?

U heeft tot 31 oktober 2017 om uw bedrijf in te schrijven. Het korte inschrijvingsformulier en alle informatie vindt u hier