Neem deel aan de SDG Barometer Belgium 2020

11.06.2020

Sinds de lancering in 2015 geraken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) meer en meer ingeburgerd. In 2018 namen Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen en UCLouvain het initiatief om de eerste SDG Barometer te ontwikkelen en de adoptie van de SDG's in België te meten, met de steun van het Federaal Instituut Duurzame Ontwikkeling (FIDO).

Hoe staat het vandaag met de toepassing van de SDG's in Belgische organisaties? Helpen bewustmakings- en implementatie-initiatieven bij het bereiken van de SDG's? Wat zijn de grote verschillen met twee jaar geleden?

Om deze vragen te beantwoorden, hebben wij uw medewerking aan deze nationale survey nodig! Dit onderzoek is gericht op bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en publieke organisaties, die al dan niet bekend zijn met de SDG’s.

Waarom meedoen aan dit onderzoek?

Deelnemen vraagt 20 tot 25 minuten van uw tijd en in ruil hiervoor:          

  • draagt u bij aan het Belgische wetenschappelijk onderzoek dat de implementatie van de SDG's binnen Belgische organisaties in kaart brengt;              
  • geraakt u geïnspireerd hoe om te gaan met de SDG’s;
  • ontvangt u het volledige rapport en een persoonlijke uitnodiging voor het SDG Forum (29 oktober 2020, Brussel) waar de resultaten van de barometer zullen gepresenteerd worden (dit is mogelijk als u ermee instemt uw naam en uw e-mailadres aan het einde van de vragenlijst op te nemen).

Klik hier om deel te nemen aan de SDG Barometer Belgium 2020

In samenwerking met :