Ontdek op welke subsidies u beroep kan doen op de “Dag van de kmo-portefeuille"

06.03.2017

De vernieuwde kmo-portefeuille bestaat bijna 1 jaar. De bedoeling was deze financiële steun eenvoudiger en meer laagdrempelig te maken. Cijfers tonen aan dat men nu meer bedrijven bereikt dan voorheen. Nog geen ervaring met de kmo-portefeuille? Dan is de “Dag van de kmo-portefeuille” op 22 maart misschien iets voor u.

Op 1 april 2016 vernieuwde het Vlaams agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) haar kmo-portefeuille.
Deze subsidies voor kmo’s werden sterk vereenvoudigd met slechts 1 steunplafond per kmo.  Ook riep men de kmo-groeisubsidie in het leven: dit is een subsidie voor kmo’s die een strategische groeisprong willen realiseren. Binnenkort plant men aanpassingen aan de registratie en toegang tot de kmo-portefeuille.

Op 22 maart organiseert VLAIO de “Dag van de kmo-portefeuille” om een stand van zaken te geven over deze hervormingen, de bedrijven in te lichten over de vernieuwde toegang, om meer toelichting te geven bij de beschikbare financiële steun,…

Het team van de kmo-portefeuille en experts voor het nieuwe toegangsbeheer zullen paraat staan om de bedrijven te helpen met alle vragen.

Wilt u erbij zijn? Inschrijven kan via de website van VLAIO.