Open Bedrijvendag 2023: geniet van een voordeling tarief dankzij Fevia

30.05.2023

Op 1 oktober 2023 vindt zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië een Open Bedrijvendag met vele opportuniteiten voor Belgische bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten. Ook voor onze bedrijven uit de voedingssector is het de gelegenheid om de grote troeven te tonen. Deze speciale dag is hét moment bij uitstek om de deuren te openen, fysiek of virtueel voor duizenden bezoekers en te tonen dat we fier zijn op de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding en dranken. Het thema van de editie 2023 van de Journée Découverte Entreprises in Wallonië is namelijk innovatie in de breedste zin van het woord: technologisch, menselijk, milieu enzovoort. En er zijn nog extra redenen om deel te nemen: je legt er nieuwe zakelijke contacten, je gunt een blik achter de schermen en vindt er de talenten van morgen. Ook dit jaar genieten Fevia-leden gevestigd in Wallonië van een korting op hun inschrijving. 
 

Is jouw voedingsbedrijf ook op zoek naar nieuwe talenten?

Met 100.000 banen en 3.500 nieuwe vacatures per dag heeft onze sector nood aan nieuwe talenten. Het event heeft dus een bijkomende opportuniteit door meer zichtbaarheid te geven aan onze bedrijven en hun teams, die zich elke dag inzetten, en dit met de meest innovatieve technieken in hightech omgevingen. Fevia nodigt alle geïnteresseerde voedingsbedrijven uit om deel te nemen om de vele opportuniteiten en carrièremogelijkheden extra in de verf te zetten. Als voedingsbedrijf kan je uiteraard de kwaliteit, diversiteit en innovatie van onze voeding in de kijker zetten via het promotiemerk “Food.be - Small country. Great food.”

Is het niet mogelijk om uw bedrijf open te stellen voor het grote publiek om veiligheidsredenen?  Opteer dan voor de optie van een virtueel bezoek.

Fevia-leden gevestigd in Wallonië genieten van een voordeling tarief

Dankzij Fevia kunnen ook dit jaar bedrijven die lid zijn van onze federatie en wensen deel te nemen aan de « Journée Découverte Entreprises » (JDE) in Wallonië genieten van 20 % korting op de inschrijvingsprijs. 
U wil uw bedrijf onder de aandacht brengen?  Laat u verleiden door de volgende online en offline zichtbaarheidsopties voorgesteld door de organisatie.
Fevia verspreidt het event via haar verschillende communicatiekanalen om zo de initiatieven van de deelnemende leden naar voor te schuiven.  Laat ons weten als je deelneemt. 

Hoe schrijf ik mij in?

  • « Journée Découverte Entreprise » (JDE) in Wallonië : stuur een mail aan het team van JDE (jde@sudinfo.be) en vermeld er duidelijk in dat je lid bent van Fevia.  Meer informatie op www.jde-wallonie.be of telefonisch op het nummer 0494/32 73 73.
  • Voka Open Bedrijvendag in Vlaanderen en Brussel: www.openbedrijvendag.be