This was Anuga 2021

12.10.2021

Vandaag loopt Anuga 2021 af. De 160 aanwezige Belgische voedingsbedrijven waren duidelijk enthousiast dat deze internationale voedingsbeurs opnieuw live kon doorgaan. Fevia zette hen in de kijker met het "Belgium à la carte" magazine. Onze Fevia leden vertelden in video-getuigenissen over wat kwaliteit, duurzaamheid en innovatie voor hun bedrijf betekent en maakten een groep Food at Work studenten warm voor een job in de lekkerste sector van het land!

Kwaliteit boven kwantiteit

Van 9-13 oktober ging internationale voedingsbeurs Anuga 2021 door in Keulen. Dit werd een van de eerste beurzen in Europa, die opnieuw fysisch kon doorgaan. Omwille van de covid-restricties waren er duidelijk minder standhouders en bezoekers, maar we hoorden van de Belgische bedrijven dat de kwaliteit van hun contacten wel hoger was dan andere jaren. Onze bedrijven genoten er duidelijk van dat ze hun partners terug konden zien op deze beurs en dat ze nieuwe contacten konden leggen. Het enthousiasme was duidelijk groot om te tonen dat we #SmallCountryGreatFood zijn!

 

Belgium à la carte

 

Fevia zette de 160 Belgische deelnemers in de kijker met het "Belgium à la carte" magazine met een handig overzicht van de Belgische standhouders, maar ook tal van weetjes en smakelijke verhalen uit onze sector.

We verdeelden het magazine onder de internationale beursbezoekers aan de infostanden van exportagentschappen FIT, AWEX en hub.brussels.

 

#FoodHeroes van de toekomst

In het kader van Food Tech Talent International trok een groep universiteitsstudenten naar de beurs, op zoek naar inspiratie rond innovatie en duurzame productie in de voedingsindustrie.

Zij bezochten een aantal Fevia leden op hun stand en kregen zo een beter idee van wat een job in de voedingsindustrie inhoudt.

Op deze manier kregen we er ongetwijfeld een aantal toekomstige #FoodHeroes bij!

 

Tasty Belgium video capsules

We plaatsten een aantal leden voor de camera en vroegen hen wat kwaliteit, duurzaamheid en innovatie concreet betekent voor hun bedrijf.

Je ontdekt hun getuigenissen snel via onze social media kanalen!

 

Bijlages: