Welkom Nadia, Sonia en Stephanie!

14.06.2021

Sinds juni bestaat het Fevia team uit 3 nieuwe gezichten. Met een nieuwe collega ledenbeheer, sociale zaken en een assistente-vertaler, staan wij onze leden-voedingsbedrijven nog beter bij. Maak kennis met deze nieuwe dosis girlpower!

Nieuw lid van Fevia? Nadia verwelkomt je!

Als Member Relations Coordinator is Nadia verantwoordelijk voor het beheer van onze databank, die alle Fevia-leden bevat en contacten waarmee onze federatie een professionele relatie heeft. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de IT-processen om met (potentiële) leden en stakeholders in contact te treden en te communiceren steeds op punt staan, geoptimaliseerd en gefaciliteerd worden voor leden en het Fevia team.

Contacteer Nadia

Voor een vlotte organisatie kan je op Sonia rekenen

Als Assistant maakt Sonia, samen met ons team van assistenten, een centrale radar in onze goed geoliede machine. Ze ondersteunt het Fevia-team met vertalingen en publicaties van artikels op de website. Ze helpt bij de organisatie van vergaderingen en evenementen, draagt bij tot een vlotte externe informatie via mailings en nieuwsbrieven. Verder zorgt Sonia voor de administratieve en logistieke ondersteuning, meer in het bijzonder voor het Environmental Affairs & Energy en Socio-Economic Department.

Contacteer Sonia

Stephanie: jouw go-to person voor sociale zaken 

Stephanie vervoegt ons team als Social Affairs Advisor en staat onze leden met raad en daad bij op het vlak van sectoraal en collectief arbeidsrecht. Daarnaast is ze ook HR advisor bij Fevia en adviseert ze het Fevia-team in allerhande HR materies. Heb jij interesse in een stageplaats of dien je graag spontaan jouw kandidatuur in? 

Contacteer Stephanie