26.06.2025 Netwerkevent

Lunch & Learn: Food for Thought

Tijdens deze inspirerende Lunch & Learn brengen we experts uit de voedingssector samen in een paneldiscussie over de trends, uitdagingen en opportuniteiten in de voedingsindustrie in de VS en de verschillen met Europa. Van marktbetreding tot consumentengedrag: dit panel biedt je inzichten die je voeden én doen nadenken. De paneldiscussie kan virtueel gevolgd worden door bedrijven die niet in NYC aanwezig zijn. 

Waarom is dit event interessant voor jou?

Deze Lunch & Learn biedt een unieke kans om rechtstreeks van experts te horen wat er beweegt in de Amerikaanse voedingsmarkt. Je ontdekt concrete inzichten en legt waardevolle contacten, zowel ter plaatse in New York als virtueel.

Na afloop van het panel is er ruimte voor netwerking en interactie – de ideale gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Sprekers 

  • Jonas De Maere, Sourcing Manager bij Ahold Delhaize
  • Michael Sas, President & CEO bij Across Foods
  • Constantin de Lhoneux, US Business Developer bij PMSWEET
  • Adriano DiDonato, Senior Director bij B&A Food Brokers
  • Alizée Wyckmans, Chief of Staff bij Le Botaniste

Deze sessie is ideaal voor Vlaamse bedrijven in de voedingssector die reeds actief zijn op de Amerikaanse markt of plannen hebben om te exporteren.

Timing

📅 Datum: Woensdag 26 juni 
📍 Locatie: Flanders House, New York – en live online te volgen!
🕧 11.30 AM Check-in | 12.00 PM Panel | 1.00 PM Netwerking

De paneldiscussie kan virtueel gevolgd worden door bedrijven die niet in NYC aanwezig zijn. De link om virtueel mee te volgen zal later met jullie gedeeld worden. Timing: 18.00 – 19.00 CET.

Dit event is een samenwerking tussen Flanders Investment & Trade New York en Fevia.