Deze week in de media

18.09.2020

Wekelijks vatten we voor jou samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

De Waalse voedingsindustrie digitaliseert en toont veerkracht 

De economische cijfers van de Waalse voedingsindustrie voor 2019 tonen dat de sector een motor van de Waalse economie blijft. De coronacrisis zette echter een rem op het groeiverhaal van de sector. De voedingsindustrie, die als essentiële sector haar veerkracht bewees tijdens de gezondheidscrisis, wil desondanks aanknopen met herstel. Fevia Wallonie en Wagralim, de innovatiepool van de agro-voedingsindustrie, roepen op om te investeringen in toekomstgerichte waardeketens met het oog op een duurzamer voedselsysteem voor iedereen.

Le Soir | Compétitivité, innovation, durabilité: ingrédients de l'alimentaire pour digérer la crise | 17 september

L'Echo | Après un grand cru 2019, la cuvée 2020 sera plus ordinaire pour Fevia Wallonie | 17 september

La Libre | Compétitivité, innovation, durabilité: ingrédients de l'alimentaire pour digérer la crise | 17 september

L'Avenir | Compétitivité, innovation, durabilité: ingrédients de l’alimentaire pour digérer la crise | 17 september

Metro | Le secteur alimentaire veut digérer la crise | 18 september

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.