Deze week in de media

19.03.2019

Wekelijks vatten we voor u samen hoe de stem van de Belgische voedingsindustrie in de media aan bod kwam. Ontdek hieronder de meest markante quotes.

Innovatie

Innovatie staat centraal in de Belgische voedingsindustrie, vertelt Fevia-woordvoerder Nicholas Courant in het consumentenprogramma 'On n'est pas des pigeons' op RTBF. De Vlaamse en Waalse innovatiepolen Flanders' FOOD en Wagralim onderzoeken dagelijks hoe voedingsbedrijven nieuwe producten kunnen lanceren die passen binnen een evenwichtige levensstijl, zonder in te boeten op de kwaliteit en smaak. Voor Fevia betekent de zoektocht naar alternatieve eiwitbronnen geen afwijzing van vleesconsumptie. Het is wel een zoektocht naar meer variatie voor de consument die steeds meer flexitariër wordt.

RTBF - On n'est pas des pigeons | l'innovation dans l'industrie alimentaire - vanaf 34:00 | 13 maart

*Wegens auteursrechten is het Fevia niet toegestaan om artikels te delen.