Duaal leren: ook voor jouw bedrijf

07.09.2018

Voldoende geschikte arbeidskrachten is een belangrijke uitdaging voor de Belgische voedingsindustrie. Duaal leren is daarbij een interessante actie. Interesse? Contacteer zo snel mogelijk de school/scholen in je buurt. Alimento maakte een handig overzicht

Fevia en Alimento zetten sterk in op acties die toeleiden naar de sector. Nu het nieuwe schooljaar is gestart zetten we een belangrijke actie in de kijker: duaal leren. Via duaal leren maak je tijdig kennis maken met toekomstige werknemers. Sinds dit schooljaar worden bovendien extra opleidingen duaal aangeboden. Interesse om als bedrijf in een duaal traject te stappen? Contacteer dan zo snel mogelijk de school/scholen in je buurt. Een overzicht van alle scholen vind je hier.  Je vindt er eerst de ambachtelijke richtingen, dan de richtingen logistiek en tot slot de technische richtingen.

Een hele reeks technische opleidingen behoren tot de mogelijkheden: elektrische installaties, elektrotechnicus, elektrotechnieken, elektromechanische technieken en chemische procestechnieken. Ook de voedingsspecifieke opleidingen brood-en banketbakkerij, chocolatier en slagerij worden duaal aangeboden.